close
Luni - Vineri
09:00 - 19:00
Sâmbătă
10:00 - 14:00
Duminică
Nu se lucrează

Ultima actualizare: Martie 2021

Salonul Dy-Angelo Barbers cu sediul pe Bulevardul Tudor Vladimirescu 138, Drobeta-Turnu Severin, reprezentată online prin intermediul site-ului web dyangelobarber.ro, se supune și respectă toate legile în vigoare din Romania privind protecția datelor cu caracter personal. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos, recomandăm citirea cu atenție a acestora.

Salonul Dy-Angelo Barbers își rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau chiar în totalitate serviciile prezentate prin intermediul site-ului dyangelobarber.ro, cu sau fară o notificare prealabilă.

Nu suntem răspunzători legal față de nici o persoana fizică sau juridică pentru suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului web dyangelobarber.ro.

Informam pe această cale că putem schimba structura, conținutul, serviciile oferite și condițiile de folosire ale site-ului în orice moment. Noile condiții devin valabile din momentul în care au fost făcute publice și nu au caracter retroactiv.

Salonul Dy-Angelo Barbers face toate eforturile pentru a asigura buna funcționare a site-ului web dyangelobarber.ro și încerca să corecteze erorile și omisiunile cât mai repede posibil.

Dreptul de autor

Toate fotografiile și textele de pe acest site aparțin Salonului Dy-Angelo Barbers și sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor și conexe, publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.

Vă rugăm să raportați orice încălcare a acestor termeni și condiții folosind adresa de mail contact@dyangelobarber.ro sau folosind formularul de contact.